Torna L'Hospitalet Experience


L’Hospitalet Experience és un projecte impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la finalitat de difondre la singularitat de la gastronomia i la cultura de la nostra ciutat. 

Amb la col·laboració de diferents col·lectius locals com restauradors, agents culturals, empreses, hotelers i entitats, L’Hospitalet Experience pretén ser una plataforma de projecció externa de la nostra diversa proposta culinària i efervescent oferta cultural. 

Tindrà lloc entre el dissabte, 26 de febrer al dimecres, 1 de març a la plaça d’Europa de L’Hospitalet. 

Espais del Village


Friendly Place:
Un espai per degustar tapes i platillos típics de la nostra gastronomia realitzats per restauradors i entitats de la ciutat amb una capacitat per a 400 persones. Per la tarda/nit també funcionarà com a zona de copes i cocktails.  

Escenari cobert i terrassa: Ampli espai d’oci on poder menjar o prendre alguna cosa gaudint de l’arquitectura de la plaça d’Europa, de les actuacions de folklore tradicional i de creacions artístiques, on el congressistes podien sortir a fer un respir, a treballar sota el sol amb la música de fons d’algun DJ de la sala Salamandra, on degustar la nostra gastronomia o tenir alguna reunió de manera més informal.

Programació cultural

Descobreix el talent de les associacions i entitats de la ciutat del 26 de febrer a l'1 de març.

Al nostre municipi conviu l’esència d’artistes plàstics, músics, actors coneguts i tant diversos com l’escultor i pintor Eduard Arranz-Bravo, el director d’orquestra Antoni Ros Marbà, el cantant Antonio Orozco, l’actor i director José Corbacho, l’actor i pintor Jordi Moyà, l’escenògraf Alfons Flores... amb el folklore més tradicional que mostra la plurinacionalitat del nostre país i també el de més enllà de les nostres fronteres. 

A L’Hospitalet es troben antigues fàbriques habitades per artistes de noves tendències com Can Freixes, una Escola de Música amb molt de potencial com la EMMA, el millor del Street art, passant per galeries de primer nivell metropolità com Tecla Sala i cada vegada més sales d’exposicions amb autors consagrats o emergents de renom internacional que tenen el seu millor aparador en el nou districte cultural. 

Com arribar?