Runners! Get ready! Arriba “la Nocturna”!

Aneu traient les sabatilles de córrer i comenceu a escalfar perquè el proper 14 d’abril pensem passar llista als calaixos de sortida de la 9ª Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet.

Llegeix més...

“Earth Skin”, exposició de Pati Baztán al Museu de L’Hospitalet

Directament des del seu estudi, situal a l’Edifici Freixas, l’artista Pati Baztán trasllada aquests dies la seva obra al Museu de L’Hospitalet. L’Harmonia cull “Earth Skin”, l’exposició amb què la jove artista mostra aquesta tècnica pictòrica de creació pròpia.

Llegeix més...

Torna el Lets Festival... amb “cartelazo”!

Ja està gairebé tot a punt per a una de les cites musicals més esperades de l’any a L’Hospitalet. El Lets Festival torna a la Salamandra, i ho fa amb una programació tan eclèctica com espectacular.

Llegeix més...

It’s Barcelona Beer Festival time!

Ja fa dies que comencem veure sortir el sol a primera hora del matí, i hem notat que les tardes s’allarguen. La primavera ja es deixa veure a L’Hospitalet i, si alguna cosa ens encanta fer en aquesta ciutat quan arriba el bon temps és compartir una bona cervesa.

Llegeix més...

Ja sabem quins artistes actuaran a les Festes de Primavera de L’Hospitalet

Ja falta menys perquè arribi el bon temps a la ciutat i, amb ell, les Festes de Primavera, que ompliran L’Hospitalet d’activitats per a tots els públics...i concerts. Perquè, què seria de les Festes de Primavera sense els concerts de La Farga?

Llegeix més...

“Totem. Behind the Scenes” arriba a l’Auditori Barradas

Ja falta molt poquet perquè el “Gran Capità”, la carpa del Cirque du Soleil, s’instal·li al Districte Cultural de L’Hospitalet amb el nou espectacle de la companyia, Totem.

Llegeix més...

Arrenca la Quinzena Metropolitana de Dansa

De l’1 al 18 de març, L’Hospitalet participa en la Quinzena Metropolitana de Dansa, juntament amb Barcelona, Badalona, Cornellà, Santa Coloma i Esplugues. Més d’un centenar de propostes que comencen al Teatre Joventut amb l’espectacle Projecte IT, format per peces de dansa contemporània, dansa neoclàssica o flamenc de fusió.

Llegeix més...

Manu Brabo ens acosta a la realitat de “Un día cualquiera” en els conflictes bèl·lics de l’Orient Mitjà

La sala polivalent del Mercat Municipal de la Florida acollirà, fins el 25 de març, l’exposició “Un día cualquiera”, organitzada per National Geographic. Es tracta d’un recull de les fotografies que el fotoperiodista Manu Brabo ha fet en països com Síria, Líbia, Egipte o Iraq, entre d’altres.

Llegeix més...