El Teatre Joventut i l'Auditori Barrades arrenquen la temporada

El Teatre Joventut i l'Auditori Barrades arrenquen la temporada

Arrenca la temporada del nostre Teatre!! El 30 de setembre amb el clàssic de Molière L’avar, protagonitzat per Joan Pera. El 9 d'octubre El Florido Pensil, una versió femenina de la comèdia sobre les escoles franquistes. El 14 d'octubre Kulunka Teatro presenta Solitudes, una història que reflexiona sobre les relacions humanes i la necessitat d’afecte. La companyia Atalaya amb Marat Sade. Rafael Álvarez El Brujo amb Misterios del Quijote; Chefs, de l...a companyia Illana; L’electe, amb Ramon Madaula i Roger Coma, i Panorama desde el puente, amb Eduard Fernández. Un concert extraordinari de Nadal que protagonitzarà Bruno Oro amb la Big Band, interpretant temes de Frank Sinatra.

I d'altra banda la programació de L’Auditori Barradas!! Aquesta temporada gaudirem des de la cançó d’autor, el flamenc, la música clàssica, el jazz manouche i la música de cinema. La companyia The Impact Of portarà el nou espectacle El novio!!

El Trencanous, La Tresca i la Verdesca, la Llibreria màgica i El meu primer festival!!

El Festival Acròbates! Música i poesia a saco i de la bona. Pedro Guerra serà l’encarregat d’inaugurar l'11a edició del festival amb la presentació al Teatre Joventut de dos treballs discogràfics, Arde Estocolmo i 14 de ciento volando de 14, que posa música a 14 sonets de Joaquín Sabina.

El Poetry & Rock porta a l’Auditori Barradas un homenatge a Federico García Lorca en el 80è aniversari de la seva mort amb els poetes Benjamín Prado i Luis García Montero, el músic de Vetusta Morla, Guille Galván i la cantautora Vicky Gastelo.

Roger Mas ens presentarà el seu nou treball discogràfic Irredempt, i el gallec Fredi Leis presentarà Días grandes. Emma Vilarasau i Jordi Bosch aproparan el seu Venus i Adonis de Shakespeare al Barradas acompanyats pel violoncel de Lluís Claret. El vídeo s’incorpora al festival amb l’espectacle poètic de Dani Orviz.

Més info a www.teatrejoventut.cat i www.auditoribarradas.cat