Petit Format

La música pren els Jardins de Can Sumarro, el millor escenari per descobrir els grups amb més projecció del panorama independent i els documentals musicals de més qualitat.

Llegeix més...

Sólo Camión

Així de bé ens ho vam passar a la darrera edició de Solo Camión a L'Hospitalet.

Llegeix més...

Del 24 al 26 de febrer "Ruta de Tapas Andaluzas"

Del 24 al 26 de febrer tindrà lloc la primera ruta de la tapa andalusa, amb la participació de 15 bars i restaurants dels barris del Centre, Sant Josep, Pubilla Cases, Can Serra i Bellvitge que oferiran tapes típicament andaluses i una canya per 2,5 euros.

Llegeix més...

D-Vins per Hospi

Del 4 al 24 de juliol es farà la primera edició de D-VINS PER HOSPI, ruta gastronòmica amb maridatge de vi que pretén consolidar-se com la ruta de vins de la ciutat.

Llegeix més...

Nit dels Museus

Una nit molt especial amb activitats per a tots els públics. Des de les sis de la tarda del dissabte fins la una de la matinada de diumenge, tot L’Hospitalet té una cita per passejar i redescobrir els Museus del carrer Xipreret i el Centre d’Art Tecla Sala.

Llegeix més...

12 i 13 de maig Trobada Internacional de Districtes Culturals

Els propers 12 i 13 de maig L’Hospitalet acollirà la trobada internacional de districtes culturals, una oportunitat de conèixer les experiències, de més de 52 ciutats i 28 països de la mà dels seus protagonistes, així com debatre totes aquelles inquietuds que sovint compartim els municipis que apostem per la cultura com a eix de transformació social.

 


 Survival Zombie

El proper 23 de juliol passa una nit de mort. La 61a Edició del Survival Zombie es farà a #L'Hospitalet de 23 a 7 hores.

Llegeix més...

Mobile World Congress

Gràcies als Restauradors per servir més de 15.050 tapes.

Llegeix més...

Love of Lesbian encapçala el cartell del Let's Festival!! del 10 de març al 8 d'abril a L'H

El Let's Festival arriba a L'Hospitalet partiendo la pana!! Del 10 de març al 8 d'abril en les sales 1 i 2 del Salamandra ens esperen 23 grups i artistes del panorama nacional.

Llegeix més...

L'H Eat Street Walking Dead

Eat or be eaten! Antes de chapar el chiringuito y tumbaros panza arriba en agosto, el Eat Street clausura la temporada con una mega edición: vuelve a L'Hospitalet coincidiendo con el Survival Zombie.

Llegeix més...

Le Cirque du Soleil a L'Hospitalet

El Cirque du Soleil ve a casa fins el 2030, al barri de Bellvitge. L’Hospitalet reforça amb el Cirque du Soleil l’aposta estratègica per la indústria cultural.

Llegeix més...

El Beer Festival llega a L'Hospitalet del 24 al 26 de Marzo

El festival más importante de Cerveza Artesana del sur de Europa, que reúne cada año a profesionales del sector de la cerveza artesana se celebrará en La Farga.

Llegeix més...

Picasso a L'Hospitalet

El Centre d'Art Tecla Sala de L'Hospitalet acogirà fins el 9 d'octubre una expo d'arte contemporani català, amb obres de Picasso, Josep Guinovart, Albert Ràfols Casamada, Antoni Tàpies o Joan-Pere Viladecans. La col.lecció, pertany al publicista Lluís Bassat. 

Llegeix més...

"Vermut&Roll" del 17 al 19 de febrer

Hospitalet Gastronòmic organitza la Ruta del Vernut a la Ciutat! No us la perdeu!l

Llegeix més...

Entre el 9 i el 26 de març gaudiu del QuintoTapa a L'Hospitalet

L'Associació Gastronòmica del Baix Llobregat presenta la 4a edició del Quintotapa, tot apostant pel producte de proximitat, amb 36 establiments participants i 57 tapes diferents.

Llegeix més...

El BCN Gallery Weekend arriba a L'Hospitalet

El BCN Gallery Weekend arriba a L'Hospitalet del 29 de setembre al 2 d'octubre. Un cap de setmana d’exposicions, conferències, rutes, presentacions i accions artístiques en galeries, centres d’art i tallers d’artistes.

Llegeix més...

"La Festa de les Olles" al barri de Santa Eulàlia. Diumenge 12 de febrer.

Diumenge 12 de febrer, súper moguda molona a la històrica fàbrica de Can Trinxet per les festes d’hivern del barri de Santa Eulalia!! "La Festa de les Olles".

Llegeix més...

L'1 d'abril es lliurarà el Premi Internacional de Novela Negra L'H Confidencial 2017

L’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial presenten en roda de premsa el guanyador de l’onzena edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial, el bolivià Gonzalo Lema. L’obra guanyadora es titula Que te vaya como mereces i el jurat n’ha destacat el reflex que Lema fa de la realitat sociopolítica boliviana.

Llegeix més...

L'H Eat Street Festival

Sen's dubte, la 1a Edició de l'Eat Street al Districte Cultural va ser un èxit.

Mira i flipa!! Tapes, gresca i xerinola.

Llegeix més...

Del 10 al 27 de febrer "Día de Andalucía" a L'Hospitalet

La presentació del cartell de la trentena edició de les Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet, celebrat divendres 10, marca l’inici de les activitats que culminaran el 25 i el 26 de febrer amb el Festival d’Entitats a La Farga. El programa combina els actes més tradicionals que s’han fet al llarg d’aquestes tres dècades amb novetats i nous actes que es duran a terme en altres espais i barris de la ciutat.

Llegeix més...

Programa de Festes de Primavera 2017

Aquí podeu consultar tota la programació d'aquestes Festes de Primavera!!! A gaudir-les!!! 
 


Arriba el Sónar 2016

El Sónar 2016 reafirma la seva aposta de laboratori cultural.

Llegeix més...