Apps Culturals

aplicacio hospitalet1L'Hospitalet App

Es tracta d’una aplicació “llançadora” que conté un conjunt d’aplicacions i serveis web existents sobre la ciutat de L’Hospitalet. Cada aplicació i servei web agregats a “L’Hospitalet” mantenen la seva indepèndencia funcional i, per tant, poden descarregar-se i executar-se per separat.

"L'Hospitalet" fa una selecció permanentment actualitzada de fonts d’informació i d’elements de servei centrats en el municipi de L’Hospitalet de Llobregat i els presenta de manera ordenada, al mateix temps que en facilita el procés d’instal·lació i/o d’obertura.

DESCARREGA ANDROID


 

aplicacio patrimoni2Patrimoni L'H App

Catàleg d’edificis i d’altres elements singulars, històrics i moderns de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. L’aplicació permet accedir al llistat actualitzat dels elements patrimonials amb la información básica, i a una fitxa específica de cadascun dels elements en què s’afegeix informació ampliada (gràfica i escrita) i el plànol concret de la seva ubicació a la ciutat. 

També es pot accedir al mapa general de la ciutat amb la posició de cadascun dels elements patrimonials, cosa que en facilita la localització i la distribució territorial.

DESCARREGA IOS     DESCARREGA ANDROID

 


 

 

aplicacio cultura1 2Cultura L'H App

Agenda cultural de L'Hospitalet, amb tota la informació sobre les activitats -teatre, cinema, música, exposicions, biblioteques... - i els equipaments culturals i locals de lleure de la ciutat: Teatre Joventut, Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, Auditori Barradas, xarxa de biblioteques i centres culturals territorials, sales de música...

Amb informació completa de totes les activitats, opció de compra d'entrades, localització d'equipaments i rutes d'accés, i possibilitat de compartir l'esdeveniment en xarxes socials i per e-mail.

DESCARREGA IOS     DESCARREGA ANDROID


 

 

aplicacio canbuxeres1Can Buxeres App

Aquesta aplicació té com a objectiu proporcionar una forma innovadora d’explorar el parc de Can Buxeres de L’Hospitalet, complementant així l’experiència del visitant amb informació adequada. Dins del parc, amb la càmera del mòbil, es poden escanejar els punts d’interès i rebre informació al moment.

DESCARREGA IOS    DESCARREGA ANDROID

 

 


 

 

aplicacio ciutatlhon1CiutatLHon

ACiutatLHon és una àudio-aventura que ens convida a caminar tot descobrint la ciutat i fent salut. Cada ruta és una nova missió en la qual tu et converteixes en l’heroi protagonista. Una experiència única que barreja realitat i ficció, amb L’Hospitalet com a escenari.

DESCARREGA ANDROID