Arrenca la Quinzena Metropolitana de Dansa

Arrenca la Quinzena Metropolitana de Dansa

De l’1 al 18 de març, L’Hospitalet participa en la Quinzena Metropolitana de Dansa, juntament amb Barcelona, Badalona, Cornellà, Santa Coloma i Esplugues. Més d’un centenar de propostes que comencen al Teatre Joventut amb l’espectacle Projecte IT, format per peces de dansa contemporània, dansa neoclàssica o flamenc de fusió.

Divendres, 9 de març, a les 17 i a les 19 h, la Compagnie Furinkaï desplega, a la rambla de la Marina, Origami, una proposta que transforma un contenidor de 12 metres en un elegant objecte de papiroflèxia.

La multipremiada Oskara, de la companyia Kukai Dantza, arriba dissabte 10 i diumenge 11 de març al Teatre Joventut. Un treball que recorre alguns paisatges de la cultura basca, mites que van des de l’origen fins a l’època contemporània.

Al Metro ens esperen els Brodas Bros, el divendres 16 de març, a la línia 9, entre les estacions de Zona Universitària i Europa-Fira. Un recorregut per bona part de l’L9 Sud gaudint de diferents espectacles. Tot passa als vestíbuls, a les andanes, als vagons, per posar energia, ritme i humor al trajecte. El recorregut acabarà a l’estació Fira amb una festa al més pur estil de la dansa urbana.

I per finalitzar, el dissabte, 17 de març tindrà lloc la jornada Territori Dansa, tot un dia sencer dedicat a la dansa que ocuparà espais i racons al voltant de la plaça del Poliesportiu del Centre. Una combinació d’espectacles de companyies professionals i exhibicions del treball d’escoles de la ciutat. El moment culminant amb la ballada col·lectiva de Tothom balla, una coreografia creada per a l’ocasió per Toni Mira que es farà, a les 12 del migdia, a totes les ciutats participants de la Quinzena.

Podeu consultar aquí el programa de la Quinzena a L’Hospitalet