It’s Barcelona Beer Festival time!

It’s Barcelona Beer Festival time!

Ja fa dies que comencem veure sortir el sol a primera hora del matí, i hem notat que les tardes s’allarguen. La primavera ja es deixa veure a L’Hospitalet i, si alguna cosa ens encanta fer en aquesta ciutat quan arriba el bon temps és compartir una bona cervesa.

Aquest cap de setmana tenim, a més, l’excusa perfecta perquè arriba a La Farga la setena edició del Barcelona Beer Festival. Els dies 16, 17 i 18 de març el recinte firal es convertirà en el temple de la cervesa artesana i de qualitat, on podrem gaudir de més de 100 tiradors i tastar fins a 400 varietats de cervesa sempre, això sí, amb moderació i sentit comú.

Però el BFF és molt més que una mostra de producte. Durant tot el cap de setmana s’ha organitzat jornades i tallers on professionals i aficionats podran intercanviar experiències, assistir a conferències i participar en moltes més activitats en torn al món de la cervesa.

El Barcelona Beer Festival obrirà les portes d’11 a 23 h el divendres 16 i el dissabte 17, i d’11 a 21 h el diumenge 18. Podeu consultar tota la informació aquí.