Runners! Get ready! Arriba “la Nocturna”!

Runners! Get ready! Arriba “la Nocturna”!

Aneu traient les sabatilles de córrer i comenceu a escalfar perquè el proper 14 d’abril pensem passar llista als calaixos de sortida de la 9ª Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet.

Aquesta és ja una cita imprescindible tant per a aquells runners que busquen superar les seves marques personals com per als qui només volen fer una mica d’esport, passar una bona estona i compartir una post-party amb “fideuá” inclosa. Com en edicions anteriors, podrem escollir entre dos recorreguts, de 5 o de 10 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà, amb poc desnivell, i que està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

El punt de sortida i arribada, com sempre, serà la plaça d’Europa, i el recorregut passarà pel Districte Econòmic, Santa Eulàlia i, en la cursa de 10 quilòmetres, s’endinsarà fins al Centre.

Les inscripcions per a la Cursa ja estan obertes, i es poden fer fins al 7 d’abril als poliesportius municipals del Gornal i Bellvitge, a diferents establiments de material esportiu i, fins al 10 d’abril, també online.

Part del preu de la inscripció, com és habitual, es destinarà a un projecte solidari. En aquesta ocasió s’ha triat el programa Fitxa Talent!, de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

Aquí trobaràs tota la informació sobre la 9ª Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet.