Contra el fred, platillos!

Contra el fred, platillos!

Tornen a baixar les temperatures, i ens tornen a venir de gust plats calentets, allò que els moderns en diuen “comfort food”... Doncs per quan el fred apreti i no tingueu ganes de cuinar, us proposem anar de ruta.

A L’Hospitalet, de l’1 al 30 de novembre, “A la tardor, platillos!” 27 establiments de la ciutat, 25 bars i restaurants i 3 cocteleries, participen en la cinquena edició d’aquest particular recorregut per la gastronomia de la nostra ciutat.

En cadascun dels establiments participants podreu degustar un platillo acompanyat d’un got de vi, una cervesa, un refresc o aigua per 4 euros.

Un cop tingueu l’estómac content –que us podem assegurar que el tindreu, perquè totes les propostes fan una pinta espectacular- podreu votar el “Platillo de L’Hospitalet”, i participar en el sorteig de diferents premis.

A banda d’aquest guardó que atorgarem entre tots i totes, un jurat especialitzat, presidit per la xef Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols d’Olot, escollirà el Platillo més saborós, el més creatiu i el de millor qualitat gastronòmica... Des d’aquí els desitgem bona sort perquè el nivell està molt alt. Voleu comprovar-ho?

Aquí trobareu tota la informació sobre la ruta!