“dansa. Quinzena Metropolitana”

“dansa. Quinzena Metropolitana”

Clàssica, contemporània, urbana, acrobàtica... i fins i tot, swing. La dansa tornarà a omplir els carrers de L’Hospitalet del 13 al 29 de març.

La ciutat se suma, un any més, a “dansa. Quinzena Metropolitana”, una iniciativa amb la que diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona volen fomentar el coneixement i la pràctica d’aquesta art escènica.

El cartell d’enguany inclou una mica de tot. Artistes i escoles de locals com l’Estudi de Dansa Laura Mestres o Ca la Vidala, o el ballarí de flamenc José Manuel Álvarez, de La Capitana; i companyies vingudes d’arreu com La Intrusa, Kukai Dantza, Brodas Bros o la Companyia Sol Picó.

Una de les novetats serà la projecció, als cinemes Filmax Gran Via 2, del ballet Romeo & Juliet, a càrrec del Bolshoi. Tot un clàssic interpretat per alguns dels millors ballarins i ballarines del món, que podrem veure en pantalla gran.

No faltaran, en aquesta “Quinzena Metropolitana” la intervenció a la L9 del Metro, ni el “Tothom balla”. Perquè tots i totes podem fer-ho, no importa l’edat ni la condició física. Només cal deixar-se portar per la música.

Els espectacles de “dansa. Quinzena Metropolitana” es succeiran per tots els barris de la ciutat al llarg dels 15 dies, i també per l’escenari del Teatre Joventut.

El punt àlgid, però, serà la jornada “Territori dansa”, que tindrà lloc el dissabte, 28 de març, a la plaça del Poliesportiu Municipal del Centre i voltants.

Durant tot el dia podreu participar en el “Tothom balla”, i veure diferents actuacions que culminaran amb Finale, un espectacle de dansa vertical on els ballarins i ballarines es despenjaran per la façana del poliesportiu al ritme d’alguns ballets clàssics com Giselle o El llac dels cignes.

Consulteu aquí tot el programa d’activitats