What the foc? Barbecues are back!!

What the foc? Barbecues are back!!

La gran festa de la barbacoa torna al Parc de la Torrassa de L’Hospitalet. Reserveu les dates: 14 i 15 de març.

Es tracta de la segona edició de What the Foc!, una trobada en què els millors xefs especialistes en barbacoes, arribats d’arreu del món, mostraran les diferents tècniques per elaborar la carn, el peix, les verdures, i tot allò que se us passi pel cap de tirar a les brases.

Perquè no. No és el mateix una barbacoa a l’estil americà que una barbacoa asiàtica o una barbacoa argentina. Totes tenen els seus secrets i els seus “truquillos” per donar un toc especial i característic de sabor.

Com en l’anterior edició, si sou una mica “Juan Palomo” també tindreu l’espai DIY (Do It Yourself), on podreu reservar una taula i una barbacoa, i on se us proporcionaran els productes perquè els pugueu cuinar vosaltres mateixos.

Si necessiteu un cop de mà amb això, o una mica d’inspiració, en aquesta edició de What the Foc! podreu assistir a diferents tallers de cuina per aprendre els secrets de la barbacoa. O passejar pel mercat d’artesania i ballar al ritme de la música que punxaran els Dj de Radio Primavera Sound.

Se us acut un pla millor per a un cap de setmana de març? A nosaltres no.