El CCM Tecla Sala torna a l’activitat

El CCM Tecla Sala torna a l’activitat

El més dur ja comença a quedar enrere, i ara toca, poc a poc, recuperar les rutines i, sobretot, recuperar totes aquelles coses que ens fan la vida una mica més bonica. Entre elles, gaudir de l’art i la cultura.

En aquest sentit, us portem una bona notícia: el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz Bravo i el TPK obren de nou al públic les seves exposicions i, poc a poc, aniran recuperant les activitats que hi van vinculades. A partir del 30 de juny, al Centre d’Art Tecla Sala podreu visitar la mostra “Solstici 2020. Home Sweet Home”, amb què el TPK celebra el final de les activitats d’aquest curs. La podreu visitar fins al 23 d’agost.

De la seva banda, la Fundació Arranz Bravo acull, fins al 19 de juliol, l’exposició “Arranz Bravo a la col·lecció Bassat”, que es va inaugurar poc abans del confinament. Hi podreu veure una cinquantena de peces de l’artista hospitalenc, que formen part de la col·lecció privada del publicista Lluís Bassat.

Val a dir que tots els espais han estat adaptats i que compleixen estrictament amb els protocols d’higiene i seguretat establerts per evitar la propagació del COVID-19. Perquè sí, ara toca sortir de casa, i tenim moltíssimes ganes de fer-ho, però ho farem amb seny.