BGW al Districte Cultural

BGW al Districte Cultural

Del 17 al 20 de setembre, torna el Barcelona Gallery Weekend, una cita imprescindible amb l’art contemporani i una bona oportunitat per conèixer què s’està movent al Districte Cultural de L’Hospitalet, ja que les galeries d’art i artistes instal·lats a la ciutat hi participen amb diverses exposicions i activitats.

Si bé és cert que la situació excepcional provocada pel Covid-19 obliga a que la programació d’enguany es concentri exclusivament en les exposicions, els diferents espais organitzen activitats paral·leles amb aforaments limitats i tenint presents les mesures de seguretat a les que obliga el context actual.

Tot i així, trobarem tot un seguit de propostes interessants que ens permetran descobrir el talent que s’amaga rere les portes dels tallers i espais d’art que tenim a la ciutat.

Entre les exposicions que hi podrem veure, hi ha, per exemple, “Carlos Saura. Fotògraf. Una vida rere la càmera”, al Centre d’Art Tecla Sala. Sense sortir d’aquest espai, ens podrem traslladar fins a la Fundació Arranz Bravo i visitar “Negativeland”, de Joan Pallé, i passar després (o abans) per la seu del TPK, on trobareu la mostra col·lectiva “Tan poca luz para tanta tiniebla”, del col·lectiu Viaje Imaginario, integrat per artistes de diferents nacionalitats. També trobareu diferents propostes a les galeries d’art Ana Mas Projects i Nogueras Blanchart, i als espais d’artistes com EtHall, Subsòl, Fase, Darcul·la, Tangent Projects i Trama 34.

Una de les activitats que sí es mantindrà en aquesta edició atípica del Barcelona Gallery Weekend és la jornada de portes obertes als tallers de l’Edifici Freixas, on podreu veure de prop les diferents propostes en què treballen artistes i col·lectius com La Gloria Factoría de Arte, Entresol Primera i Tres Passos, entre d’altres. Tindrà lloc dissabte, 19 de setembre, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

També dissabte, a les 11 h, podreu participar en la visita guiada a les exposicions i tallers del BGW, de la mà de Jordi Garrido. Cal, això sí, que us hi inscriviu prèviament enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. I una mica més tard, a partir les 18 h, tindrà lloc la XIV jornada A.R.T.T Internacional de Performances al TPK, seguida del Tepekale Sound, amb Vasco Trilla.

Consulteu aquí tot el programa d’activitats.