Nova temporada de música i arts escèniques

Nova temporada de música i arts escèniques

L’Hospitalet reprèn poc a poc l’activitat cultural a mesura que les coses van tornat a la (nova) normalitat. Per això, l’Auritori Barradas i el Teatre Joventut es tornen a posar en funcionament amb l’inici de la nova temporada.

Ambdós equipaments han adaptat els seus espais per tal de complir amb totes les mesures de seguretat establertes i, sobretot, per protegir la salut de tothom. Així, l’aforament queda reduït al 55 %, i s’estableix una separació de dues butaques entre espectadors que no formin part de la mateixa unitat familiar. Serà obligatori portar la mascareta posada en tot moment i, a més, es demanaran les dades de contacte de tots els espectadors per tal de facilitar la comunicació en cas que fos necessari.

A banda d’això, la temporada de música i arts escèniques arriba amb moltíssimes opcions. A l’Auditori Barradas hi trobareu algunes de les actuacions del Festival Acròbates de música i poesia, com el duet que formaran Ismael Serrano i Benjamín Prado el 15 de novembre, o el de Luís García Montero i Mercè Sampietro, el 20 de novembre.

Pel que fa al Teatre Joventut, es recuperen alguns dels espectacles que es van haver de suspendre la passada temporada. És el cas de Cinco horas con Mario, amb Lola Herrera, o Around the world, dels Brodas Bros, que formava part de Dansa. Quinzena metropolitana.

La primera cita la teniu aquest diumenge, 20 de setembre, amb Rafael Álvarez, “el Brujo”, que presenta l’espectacle Dos tablas y una pasión. Més endavant arribaran, entre d’altres, Ramon Madaula amb Els Brugarol, o Joan Pera amb Alguns dies d’ahir.

Podeu consultar la programació aquí.