Tornen les activitats a l’aire lliure

Tornen les activitats a l’aire lliure

Hem estat molts mesos a casa. Quan ens vam haver de confinar encara anàvem amb jaqueta i, de cop i volta, ens hem plantat a ple estiu i en una nova realitat que ens obliga a ser especialment curosos en el seguiment d’algunes normes, però això no vol dir que no puguem tornar a fer allò que ens agrada. I a L’Hospitalet, a l’estiu, el que ens agrada és sortir al carrer, escoltar música en viu, veure espectacles sorprenents i, sobretot, treure tot el suc al nostre espai públic. Especialment després d’aquests moments duríssims que hem passat.

Per començar, durant el juliol, als diferents barris us podeu trobar amb la banda Rolling Vibes. Música en viu i un petit espectacle per recordar-nos que no podem abaixar la guàrdia i que cal guardar les distàncies i utilitzar correctament les mascaretes.

D’altra banda, també durant el juliol, a les 18.30 h, a les Biblioteques de la ciutat és l’Hora del Conte. Els dimecres a Tecla Sala i els dijous, a Can Sumarro. Per assistir-hi cal, això sí, inscripció prèvia. I durant tot aquest mes, els divendres al vespre podrem tornar a escoltar música en directe als jardins de Can Sumarro. Ens hi esperen el blues de Chino Swingslide, la cançó d’autor de la Meritxel Gené, un homenatge a Jarabe de Palo i un recital de tango. Continuen, a més, les activitats virtuals a totes les biblioteques. Tallers, cinefòrums, formació en TIC i conferències perquè aprofitem aquests dies per aprendre coses noves i descobrir noves aficions.

Després d’una petita pausa, al setembre tornaran els contes als jardins de Can Sumarro, i la Biblioteca Central Tecla Sala recuperarà les rutes literàries que van quedar pendents quan el COVID-19 va envair les nostres vides. Amb una miqueta de retard, però aquest any L’Hospitalet no es quedarà sense el seu Summer Experience. Del 27 d’agost al 9 d’octubre, tornaran les activitats a tots els districtes de la ciutat. Al programa hi trobareu música en viu, dansa, teatre, monòlegs, ciència... de tot i per a tothom.

Per últim, al setembre tornen els Terrats en Cultura a Bellvitge i a La Bòbila, i la jornada Territori Dansa, que forma part de la Quinzena Metropolitana, finalment se celebrarà el 3 d’octubre a la plaça del Poliesportiu Municipal del Centre. Així que ja ho sabeu: aneu fent forat a les agendes perquè sí, serà un estiu diferent, però això no vol dir que no sigui un estiu divertit, al més pur L’Hospitalet style.