A punt per a les Festes de Primavera 2018

A punt per a les Festes de Primavera 2018

Torna el bon temps i, amb ell, les Festes de Primavera de L’Hospitalet. És el moment d’engalanar la ciutat, de trobar-nos amb els vells amics i de fer-ne de nous; de passar temps a l’aire lliure i de descobrir tot el talent i ganes de viure que té la nostra ciutat.

Del 19 al 23 d’abril els carrers en convertiran, com cada any, en un espai ple de sorpreses i activitats que començaran, com ja és habitual, amb el pregó de les Festes. Potser no us sona el nom d’Agustín Gómez -Agus-, però us podem dir que és, avui per avui, l’únic hospitalenc propietari d’un unicorn. Es diu Wallapop.

Qui tampoc no es perdrà el pregó seran Los Shupitos, que animaran la vesprada a ritme de L’H te quiero... no cal dir que ja podeu començar a practicar perquè us volem sentir cantar molt fort ☺.

A partir d’aquí, tindrem per endavant cinc dies de festa i activitats que arribaran a tots els barris de la ciutat de la mà de la segona edició del Meeec!, el Festival de Música al Carrer, que tindrà l’acte central a la plaça de la Llibertat, a la Florida.

També tornen el Festival de L’Humor, amb actuacions de diversos monologuistes en diferents locals de la ciutat, i la Primavera de Tapes, que ja sabem que a les Festes de Primavera necessitem bona gastronomia per recuperar forces. La rambla de la Marina recupera, a més, la Fira de la Cervesa Artesana, per poder fer una pausa entre tantes activitats i reposar forces.

La cultura popular i tradicional, amb el Ball de la balsa, el Correfoc, el Fabulari i la Trobada de gegants també seran presents a les Festes de Primavera, igual que els concerts i les actuacions musicals a La Farga i al parc de la Remunta.

I quin millor final per a les Festes de Primavera que la Diada de Sant Jordi? La rambla de Just Oliveras s’omplirà de roses i de llibres per celebrar una de les jornades més boniques de l’any. Us ho podem dir més alt, però no més clar: consulteu el programa i aneu planificant l’agenda, que això promet!