Agenda del 14 al 20 de maig

Agenda del 14 al 20 de maig

Se us està fent llarga la setmana? Doncs la millor manera de fer-la més curta és començant a fer plans, així que traieu les agendes i comenceu a apuntar, que això ve carregat!

Dimecres, 16 de maig

Comencem amb una cosa tranquil·la. El cicle “Pessics de Ciència” ens proposa explorar les relacions entre l’art i la ciència amb la conferència “Art i ciència: dos mons molt diferents?”, a càrrec de Pau Alsina, Doctor del Departament d’Història de la filosofia, estètica i filosofia de la cultura de la Universitat de Barcelona. Amb ell descobrirem que, malgrat el que pugui semblar a simple vista, art i ciència tenen més punts en comú dels que pensen. Serà a les 19 hores a L’Harmonia.

Dijous, 17 de maig

L’afterwork de dijous el podem dedicar per complet al mon de l’art. D’una banda, el TPK inaugura la mostra “Tr3s+U. Cinquenale”, una recopilació d’obres de diferents artistes, que es podrà veure al recinte del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala fins el 29 de juny.

D’altra banda, els artistes Lolo & Sosaku presentaran la instal·lació “Intern”, en el marc de festival de disseny i innovació Understanding Design, que se celebra a diferente galeries d’art de Barcelona i de L’Hospitalet. La podreu visitar entre les 19.30 i les 22 hores al carrer del Cobalt 53.

Divendres, 18 de maig

Divendres comença la 35ª edició de la Setmana de Cant Coral de L’Hospitalet que, durant les properes setmanes, portarà a l’Auditori Barradas a algunes de les corals més destacades de Catalunya. A les 21 hores pujarà a l’escenari el Cor Tessàlia. Dissabte 19 de maig, a les 19 hores serà el torn del Cor d’homes d’Igualada, i diumenge 20, a la mateixa hora, el Cor de dones Cromàtica.

Si preferiu un altre estil, a l’Oncle Jack us espera, a partir de les 21 hores, Lucía Galindo, una joveníssima cantautora gaditana que, de la ma d’artistes com Andrés Suárez, s’està obrin camí pels escenaris de tot Espanya gràcies a temes com Latiendo de más o Trapecista.

Dissabte, 19 de maig

Si sou aficionats al Zumba el vostre lloc dissabte és a La Farga de L’Hospitalet. Des de les 18 i fins a les 23 hores tindrà lloc Zumba Colors. The show, una sessió oberta a càrrec d’alguns dels instructors de més prestigi internacional en aquesta disciplina. Us atreviu?

Si això de ballar no és la vostra especialitat però us agrada moure melenes al vent a ritme de riff de guitarra elèctrica i cops de bateria, a la Salamandra, a partir de les 19 hores podreu veure i escoltar en directe a The big 4 tribute, una banda tribut a Metallica, Slayer, Megadeth i Anthrax. Quatre concerts en un... què més es pot demanar?

Us ve de gust alguna cosa més tranquil·la? Rafa Pons fa doblet aquest cap de setmana a l’Oncle Jack. Hi actuarà el dissabte 19 el diumenge 20 a les 20 hores i si us ve de gust repetir, endavant, que no us trobareu pas amb el mateix repertori. El seu repte per a aquests concerts: 40 cançons diferents en dos dies.

Però sens dubte el plat for d’aquest dissabte serà La nit dels Museus de L’Hospitalet. La ciutat se suma un any més a aquesta iniciativa amb propostes curioses, atractives i per a tots els públics en els edificis de Casa Espanya, L’Harmonia, l’entorn del carrer del Xipreret i el recinte del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. El nostre consell: consulteu el programa d’activitats i escolliu-ne les que us vinguin de gust.

Diumenge, 20 de maig

Diumenge és el dia per als aficionats a les Sardanes. El parc de la Marquesa acull el 6è Aplec de la Sardana de L’Hospitalet, d’11 a 14 hores, i de 16 a 20 hores.