La Nit dels Museus a L’Hospitalet

La Nit dels Museus a L’Hospitalet

La llum serà la protagonista, el proper 19 de maig, de l’edició 2018 de La Nit dels Museus. Un esdeveniment que se celebra a tota l’àrea metropolitana de Barcelona coincidint amb el Dia internacional dels Museus.

A L’Hospitalet, com ja és habitual, les activitats tindran lloc a l’entorn del carrer del Xipreret, als edificis del Museu (Casa Espanya, Can Riera i L’Harmonia), i al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala.

Aquells que us acosteu fins al carrer del Xipreret podreu veure quatre instal·lacions visuals distribuïdes entre els edificis del Museu i el seu entorn, a més de participar en visites guiades a les exposicions, assistir a diferents espectacles i, fins i tot, viure una nevada molt especial en ple mes de maig.

L’altre punt neuràlgic d’aquesta Nit dels Museus serà el recinte del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. Allà també podreu visitar les exposicions tant del centre d’art com de la Fundació Arranz Bravo, i assistir a concerts i diferents espectacles teatrals de petit format.

En tots els casos, les aportacions i la participació dels veïns i veïnes del carrer del Xipreret i d’entitats de la ciutat com Plàudite Teatre o l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts seran elements imprescindibles per al desenvolupament de les activitats. La Nit dels Museus a L’Hospitalet començarà a les 18 hores, i s’acabarà passada la mitjanit.

Consulteu el programa d’activitats.