Summer is coming… ple de sorpreses!

Summer is coming… ple de sorpreses!

Ja fa dies que les temperatures ens ho van recordant: s’acosta l’estiu, i és el moment d’aprofitar més que mai el nostre temps lliure i els nostres carrers.

A L’Hospitalet Experience en sabem una mica d’aquest tema, i per això teníem tantes ganes de donar-vos aquesta notícia. L’estiu arriba a la ciutat carregat d’activitats així que aneu preparant les agendes!

Summer Jove i L’H Urban Experience són les dues primeres propostes que us avancem per passar els mesos de juny i juliol a la ciutat, amb un munt d’activitats d’oci i formació per ocupar el temps lliure un cop acabat el curs escolar.

Cursos de formació com a monitors d’oci, d’iniciació a l’escalada o per aprendre a cuinar sense els pares són només alguns exemples de l’oferta per als més joves.

Les activitats inclouen també tallers de circ, d’art urbà i esports a l’aire lliure. Tampoc no faltaran clàssics com Can Chill Out, als jardins de la Biblioteca Can Sumarro, el festival de música Petit Format o el Per Amor a L’Hart.

Però això no és tot. El festival Válvulas y Ritmos de cultura urbana, les Dance Floor Wars o l’Eat Street animaran més que mai els carrers i places dels nostres barris.

Quedar-se a casa a l’estiu? Not in L’Hospitalet!

 

Consulta la programació del Summer Jove

Consulta la programació de L'H Urban Experience