Estiu a L'Hospitalet? Summer Experience!

Estiu a L'Hospitalet? Summer Experience!

Més d’un centenar d’activitats i propostes ens esperen aquest estiu als carrers i places de tots els barris de la ciutat. Torna el bon temps i torna L’Hospitalet Summer Experience. Música, teatre, dansa, esport, circ, i una variada oferta d’activitats per a grans i petits ompliran els diferents espais durant els mesos de juny i juliol.

 

Al Districte I destaquen les activitats dels jardins de la Biblioteca Can Sumarro, que inclouen clàssics com el Can Chill Out, el festival Petit Format o l’observació astronòmica. També hi haurà, entre d’altres activitats, un taller de drons per als joves, una nit dedicada al cinema de sèrie B, i un vespre dedicat al flamenc.

Al Districte II, torna el Jardí Secret al parc de la Marquesa, amb activitats per a tots els públics, música en directe i foodtrucks. Els jardins de la Sènia acolliran el Sonoestiu, amb actuacions musicals en directe de formacions com Los Shupitos, o el show “retro” de Radiostar, que ens traslladarà a les discoteques dels anys ’80 i ‘90. Els més petits trobaran el seu lloc a la plaça Espanyola, on podran participar en tallers de ping pong o sessions de zumba, entre d’altres.

El pati interior del Centre Cultural Santa Eulàlia acollirà les activitats del Summer Experience al Districte III. Tots els dijous, a partir de les 7 de la tarda, s’ha programat espectacles de petit format, acompanyats de sessions de música amb Dj i foodtrucks.

El terrat del Centre Cultural La Bòbila, als Districtes IV i V acollirà, un any més, diversos concerts i espectacles, amb actuacions, entre d’altres, de The Missing Watermelon i The Reapers, o la companyia La Besta, amb l’espectacle Viaje. També hi haurà sessions de cinema a la fresca al parc de Can Cluset o al carrer de la Primavera, i actuacions musicals a la plaça de la Llibertat.

Al Districte VI torna el Bellvitge Music Festival, que en aquesta segona edició inclourà tallers de batucada, circ i hip hop, a més d’actuacions de grups com Brote, Bestia parda o La última movida.

Consulteu aquí tot el programa d’activitats