Eat Street torna per Sant Joan

Eat Street torna per Sant Joan

Encara pensant en els plans per a la revetlla de Sant Joan? Aquí en teniu un, i dels bons. Eat Street torna a L’Hospitalet, i ho fa amb una revetlla de Sant Joan que s’estendrà fins al 30 de juny amb Eat Street ON i OFF Sant Joan.

La festa comença dissabte dia 23, per celebrar l’arribada del solstici d’estiu en el millor ambient, amb la millor gastronomia i amb música, street art, i els millors nous dissenyadors al flea market. El lloc, un cop més, serà el Districte Cultural de L’Hospitalet, a la confluència del carrer de Rosalía de Castro amb el carrer del Cobalt.

Allà, al costat de les vies del tren i en un espai autènticament urbà i 100% L’Hospitalet, s’instal·laran foodtrucks amb cuina procedent de diferents parts del món, Djs i bandes de tots els estils, i alguns dels artistes urbans del moment.

I el millor de tot és que la festa, per tractar-se d’una nit especial, s’allargarà fins a les 5 h de la matinada. I el millor de tot és que la festa no s’acaba aquí. Dissabte dia 30 de juny ens espera OFF Sant Joan, per seguir celebrant que fa bon temps i que ve de gust estar-se al carrer.

En aquesta ocasió fins a les 3 h de la matinada, tindrem un nou flea market, nous foodtrucks i noves actuacions i música en directe.

Així que, enguany a L’Hospitalet convertim la nit més curta de l’any en l’edeveniment més llarg i interessant de la temporada.