Torna Per Amor a L’Hart

Torna Per Amor a L’Hart

L’Hospitalet tornarà a convertir-se en un gran escenari a l’aire lliure. Els propers 5, 6 i 7 de juliol arriba una nova edició, i ja en van 14, del festival d’arts de carrer Per Amor a L’Hart.

Durant tres dies, la rambla de la Marina i la plaça de Lluís Companys i Jover acolliran espectacles de petit format de companyies nacionals i internacionals, amb gèneres que van des de la dansa al clown, el circ o les acrobàcies.

La música també tindrà el seu espai en aquesta edició de Per Amor a L’Hart. Dj Konguito, Calmoso and The Black Fang i Shake seran els encarregats de tancar cadascuna de les jornades a la rambla de la Marina.

Per als que teniu “peques” a casa, l’altra cita imprescindible d’aquest festival serà el taller de circ que es farà dissabte a la tarda a la confluència del carrer del Cobalt amb la rambla de la Marina, a càrrec de Ska Circus, i que anirà seguit d’una cercavila musical, el Cercacirc, integrada per diverses bandes.

Durant els tres dies, a més, podreu veure la instal·lació ¡Al agua patos! a la rambla de la Marina. Es tracta d’una creació de la companyia Passabarret, feta especialment amb motiu del festival.

Consulteu el programa complet aquí.