Agafeu forces per a la tardor…

Agafeu forces per a la tardor…

Avisats esteu. Al setembre no ens serviran les excuses, ni les depressions post-vacacionals (què és això?, anyway), ni res de res.

Aprofitem el mes d’agost per descansar, desconnectar, mirar a l’infinit des de la platja, des de la muntanya o des d’on sigui, i carreguem molt bé les piles perquè la tardor a L’Hospitalet serà de tot menys una tornada a la rutina.

Per començar, ens espera la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, l’11 de setembre. Un acte seriós i institucional, però que és tot un esdeveniment en una ciutat que homenatja la seva diversitat cultural i celebra la seva identitat i els seus orígens.

Tot i que l’estiu estarà ja a punt d’acabar, encara ens quedaran dues Festes Majors per aprofitar. Bellvitge i Ciutat Comtal acomiaden el calendari amb activitats per a tothom, gastronomia, i nits que encara es poden allargar una miqueta abans que arribi el fred.

Acabarem el mes de setembre amb un esdeveniment d’aquells que ens encanten, i que ens donen molta feina per organitzar bé les agendes.

El Barcelona Gallery Weekend ens descobrirà els racons, els artistes i el talent de L’Hospitalet del 27 a 30 de setembre.

I per últim, no oblideu fer una ullada a la temporada de música i teatre a l’Auditori Barradas i al Teatre Joventut, que segur que hi trobeu un munt de coses per fer que la tornada sigui molt més interessant.

Aviat us en donarem més detalls de tot plegat. Abans, però, permeteu-nos que us desitgem a tots i totes un molt bon estiu. ☺