Welcome tardor… welcome Gallery Weekend!

Welcome tardor… welcome Gallery Weekend!

Baixen les temperatures, però a L’Hospitalet ens pugen les ganes de descobrir nous artistes, visitar exposicions i explorar tots els racons del nostre Districte Cultural. I quina millor excusa per fer-ho que una nova edició de BCN Gallery Weekend?

Del 26 al 30 de setembre arriba a la ciutat una nova edició d’aquesta cita, que poc a poc es va consolidant com a una de les imprescindibles per als amants de l’art i curiosos en general. Serà un cap de setmana d’exposicions, conferències, activitats artístiques, portes obertes als tallers i galeries, mercats d’art i, en resum, una gran oportunitat de descobrir què s’està movent al Districte Cultural de L’Hospitalet.

El programa és ampli, però intentarem fer un petit resum. La planificació la deixem a les vostres mans.

Entre les exposicions permanents que podreu descobrir, ja sigui pel vostre compte o en visites guiades, trobareu “Invoice”, de Jaume Pitarch, al Centre d’Art Tecla Sala. També “Jugar com una fruita no és jugar”, de Mònica Planas i Alejandro Palacín, a la Fundació Arranz Bravo, i “Angolo Stanco”, de Francesco Arena, a la galeria Nogueras Blanchard.

El BCN Gallery Weekend portarà a la ciutat el programa Composiciones, amb el que podreu visitar la Fàbrica Akroll per descobrir la mostra “Abboud”, de Teresa Solar, o “Un hecho de diferencias”, l’exposició col·lectiva dels artistes Alana Iturralde, Engel Leonardo, Quisqueya Henríquez i Nayda Collazo-Llorens, que podreu veure a la galeria Ana Mas Projects.

També dins el programa Composiciones, a l’Espai Subsòl Centre Cultural Bellvitge podreu visitar “Matèria primera. Museu d’art brut”, i al TPK us espera “Ya no hay nada solido. Todo se desvanece”, d’Agustín Fructuoso i Benxamín Álvarez.

Però, sens dubte, un dels plats forts d’aquest BCN Gallery Weekend serà la segona edició de CREA, la festa del Districte Cultural, que tindrà lloc divendres, 28 de setembre, al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. Conferències, workshops, un mercat d’art i moltes sorpreses més us esperen en aquesta cita amb la cultura i l’art de L’Hospitalet.

Tampoc no faltaran altres imprescindibles com el brunch de les galeries Nogueras Blanchard i Ana Mas Projects, o les portes obertes als tallers d’artistes de l’Edifici Freixas o Garatge, entre d’altres. Així que ja ho sabeu. L’últim cap de setmana del mes de setembre, el tenim ocupadíssim. Anem organitzant els forats de l’agenda, que se’ns acumula la feina!

Consulteu aquí totes les activitats del Gallery Weekend a L'Hospitalet