El Districte Cultural, de festa

El Districte Cultural, de festa

El Districte Cultural de L’Hospitalet celebrarà, el proper 28 de setembre, la segona edició de CREA, coincidint amb el BCN Gallery Weekend, que també tindrà lloc a la ciutat durant aquell mateix cap de setmana.

El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala acollirà aquesta cita en la que es convida a tothom a descobrir el talent artístic i creatiu de la ciutat mitjançant presentacions, tallers, xerrades, exposicions y actuacions musicals i teatrals.

Entre els convidats d’aquesta edició hi ha La Capitana, El Costurero Real, l’Espai Hybris, La Pinza, i els artistes Lolo & Sosaku.

També s’han programat una desena actuacions entre les que trobareu els DJ sets de Nikita i Carla Agulló, els recitals de poesia del Prostíbulo Poético i del Festival Acròbates, les càpsules de microteatre de Plàudite i Which, els grafittis de Zurik i la dansa de Mònica Planas.

La programació inclou també micro-presentacions de projectes creatius, un market d’art i disseny, i alguna que altra sorpresa que us convidem a descobrir a partir de les 17 h del dia 28 de setembre.

La jornada s’allargarà fins a la mitjanit, així que hi ha molt de temps perquè passin coses interessants... i aquí ho deixem ;)

Més informació aquí.