Tornen els curts rodats en 48 hores

Tornen els curts rodats en 48 hores

L’Hospitalet es prepara ja per a una nova edició del MetropoL’His, el festival de curtmetratges rodats en 48 hores que organitza Joves per la Igualtat i la Solidaritat, i que, poc a poc, s’ha convertit en una cita imprescindible per a professionals, estudiants i aficionats al món de la cinematografia.

Paral·lelament, també se celebrarà la cinquena edició de GlobaL’H, el festival internacional dedicat a la cooperació, la solidaritat i els Drets Humans. Els interessats a participar-hi tenen l’1 d’octubre com a data límit per fer arribar els seus treballs. Han de ser curts de, com a màxim, 15 minuts de durada, i que estiguin dedicats a temàtiques relacionades amb la solidaritat, la cultura de la pau, la cohesió social i la defensa dels Drets Humans.

Pel que fa al MetropoL’His, la presentació del festival i les premisses sota les quals s’haurà de rodar serà divendres, 19 d’octubre, i els rodatges s’hauran de dur a terme entre els dies 19 i 21 d’octubre.

La gala final, en què es donaran a conèixer els guanyadors d’ambdós festivals, es farà el dissabte, 10 de novembre, als cinemes Filmax Granvia. Més informació i bases aquí.