A punt per a l’Acròbates!

A punt per a l’Acròbates!

La tardor a L’Hospitalet s’omple de música i poesia de la mà de l’edició número 13 del Festival Acròbates.

La primera cita serà el proper 27 d’octubre. La jornada “Acròbates al carrer” baixarà el Festival dels escenaris i el portarà a la rambla Just Oliveras, on hi haurà d’activitats per a totes les edats i d’actuacions en directe.

El festival Acròbates tindrà, en l’edició d’enguany, un record per a la poetessa Maria Mercè Marçal, en el 20è aniversari de la seva mort. Els actors Eduard Iniesta i Mercè Sampietro presentaran La paraula: exili de l’exili. L’Acròbates Kids també li dedicarà alguns dels espectacles per acostar l’obra de Maria Mercè Marçal al més petits.

La música del festival anirà a càrrec d’artistes com Rafa Pons, que presentarà nou treball al Teatre Joventut, mentre que Niños Mutantes y Pedro Pastor acomiadaran les seves respectives gires a L’Hospitalet.

La poesia la posaran artistes com Luís García Montero, acompanyat d’Estrella Morente, o Gemma Humet i Estel Solé, i també les diferents demostracions d’SL’Ham Poetry, que són ja tot un clàssic.

El Festival Acròbates s’amplia enguany a diferents barris de la ciutat. Així, a escenaris ja coneguts com el Teatre Joventut, l’Oncle Jack o l’Auditori Barradas, enguany se sumen espais com el Centre Cultural Sanfeliu, que acollirà el concert de Lucas Mascciano, les Biblioteques de la ciutat i espais com la Sala Salamandra o El Viejo Piano.

Consulteu aquí tota la programació.