48H Open House a L’Hospitalet

48H Open House a L’Hospitalet

L’Hospitalet tornarà a formar part del 48H Open House, el festival d’arquitectura de Barcelona i l’àrea metropolitana, que tindrà lloc els dies 27 i 28 d’octubre.

La cita, que arriba a l’edició número 9, ens permetrà visitar alguns edificis emblemàtics de la ciutat, i conèixer una mica millor la seva història. En aquesta ocasió podrem descobrir espais històrics com Ca n’Arús, Can Colom, la Remunta o l’ermita de Bellvitge, edificis i espais innovadors com Torre Barrina, l’edifici Planeta o l’escola Joan XXIII Jesuïtes Bellvitge, i joies de l’arquitectura moderna com l’hotel NH Collection Tower, dissenyat per Richard Rogers, i l’hotel Porta Fira, obra del japonès Toyo Ito.

En tots els espais hi haurà visites guiades en diferents horaris, amb què tindrem l’oportunitat de veure les petites joies que s’amaguen en tots aquests edificis de L’Hospitalet.

Només per fer-vos un tastet us explicarem, per exemple, que a Ca n’Arús hi ha algunes sales que encara conserven la decoració original, que l’edifici de l’hotel Porta Fira està pensat per formar un conjunt arquitectònic amb alguns dels edificis que l’envolten, o que un edifici històric com és Torre Barrina amaga un dels centres de creació multimèdia més moderns i interessants de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Si voleu saber-ne més, teniu una cita amb el 48H Open House. Consulteu aquí els horaris de les visites guiades.