La volta al món en 24 tapes

La volta al món en 24 tapes

No cal que us expliquem com ens agrada a L’Hospitalet això d’ajuntar-nos, conèixer gent, descobrir i barrejar altres cultures... i les tapes. En aquesta ciutat son uns fanàtics de la bona cuina i de la bona companyia. Per això ens fa tanta il·lusió que arribi el mes d’octubre, perquè la tardor a L’Hospitalet té una cita imprescindible: Tapes del Món, que tindrà lloc els dies 20 i 21.

La quarta edició d’aquesta cita gastronòmica ve amb novetats. La primera, el canvi d’ubicació. Enguany s’instal·larà a la rambla de la Marina, entre el carrer de Provença i l’avinguda del Carrilet. La segona novetat són els tallers de cuina que es faran tant dissabte com diumenge, i que aniran a càrrec del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet (CEMFO), el restaurant Sucapà i l’escola restaurant El Repartidor, de la fundació El Llindar.

Tampoc no faltaran les actuacions musicals ni, per descomptat, les tapes. La mostra gastronòmica d’aquesta edició del Tapes del Món inclou 24 tapes i 11 països, entres els quals hi ha Mèxic. Bolívia, Veneçuela, Jordània, Perú, Síria i Marroc, entre d’altres.

La cita serà dissabte dia 20 d’octubre, de 13 a 16.30 h i de 19 a 23 h, i diumenge 21 de 12 a 16 h.

Consulteu aquí la programació d’activitats i l’oferta gastronòmica.