És temps de “Platillos”!

És temps de “Platillos”!

Arriba el fred, els dies es fan més curts, els arbres perden les fulles... i, més que mai, ve de gust menjar plats calentets y saborosos. Com diuen els nostres avis i àvies, “plats de cullera”.

Doncs a L’Hospitalet tenim el pla perfecte per a aquesta època. Del 3 al 25 de novembre torna la ruta gastronòmica A la tardor, “ platillos. Una cita que arriba ja a la cinquena edició, i que, enguany, comptarà amb la participació de 25 establiments de la ciutat.

Com ja és habitual, el funcionament serà ben senzill: durant els dies de la ruta, els bars, restaurants i cocteleries participants serviran el seu “platillo” acompanyat d’una beguda (aigua, refresc, vi o cervesa), i nosaltres, a més d’assaborir-los, podrem votar el que més ens agradi mitjançant una butlleta de participació, i optar a diferents premis entre els que hi ha nits d’hotel i menús en restaurants de la ciutat.

Tan fàcil com això. D’altra banda, un jurat especialitzat atorgarà premis al “platillo” més saborós, al més creatiu i al de millor qualitat gastronòmica.

El jove xef i empresari Sergi Cócera, que ha treballat en restaurants tan coneguts com El Bulli o El Celler de Can Roca, serà el padrí d’aquesta edició de A la tardor, “platillos”!, i també formarà part del jurat degustador. Amb aquesta cita es tanca el cicle de rutes gastronòmiques d’aquest 2018 a L’Hospitalet; unes rutes que comencen a la primavera i que continuen a llarg de tot l’estiu, coincidint amb les festes majors dels barris.

Consulta aquí el programa.