Primeres confirmacions pel Let’s Festival

Primeres confirmacions pel Let’s Festival

Ja sabem que ara mateix esteu pensant en el Nadal i tot el que comporta, però nosaltres tenim el rellotge una mica avançat i ja fa dies que estem tafanejant per saber què ens portarà el 2019 a L’Hospitalet.

Doncs, per començar, una nova edició, la número 14 ja, del Let’s Festival. Una cita musical que està més que consolidada a la ciutat, i que puja als escenaris els millors músics del panorama nacional.

Tot i que el programa encarà està obert, aquests dies hem conegut els primers noms i, hem de confessar, que ja estem fent salts d’emoció.

Inaugurant el festival, dissabte dia 26 de gener, arriba Depedro, presentant els seu nou treball, Todo va a salir bien.

Uns dies després, dissabte dia 16 de febrer, arriba el que serà, sens dubte, un dels plats forts del festival: Xoel López amb Sueños y pan.

I un altre dels noms imprescindibles al Let’s Festival, els murcians Viva Suecia, compartiran escenari amb El verbo odiado. Serà dissabte 2 de març.

I l’últim dels noms confirmats fins al moment és un altre habitual. Ramon Mirabet presentarà temes del seu nou disc, encara en procés de producció, i repassarà alguns dels temes més coneguts dels seus treballs anteriors, Happy days i Home is where the heart is.

I això és només el principi. En les properes setmanes anirem coneixent noves confirmacions al Let’s Festival així que, estigueu atents!

De moment, les entrades per a aquests primers concerts confirmats, que es faran a la Salamandra, ja són a la venda.