Comença la temporada d’arts escèniques

Comença la temporada d’arts escèniques

Comencem un nou any, i arriben noves propostes a l’Auditori Barradas i al Teatre Joventut de L’Hospitalet.

Destaquen les actuacions vinculades al festival de la cançó BarnaSants, que faran pujar al respectius escenaris a artistes com Ismael Serrano, Quimi Portet o Maria del Mar Bonet. També torna la Quinzena Metropolitana de Dansa, un projecte en col·laboració amb diversos municipis que portarà al Teatre Joventut a artistes consolidats d’aquesta disciplina com Sol Picó, els ballarins i ballarines del Centre de Dansa de Catalunya o les danses dels suburbis de la ciutat sudafricana de Joahnnesburg amb Via Kanana, mentre que la companyia Iván Góngora actuarà a l’Auditori Barradas.

També visitaran el Teatre Joventut artistes habituals com Rafael Álvarez, “El brujo”, la companyia sevillana Atalaya, amb Así que pasen cinco años, de Federico García Lorca, Albert Pla o Abel Folk amb El llibertí.

A l’Auditori Barradas podrem assistir aquesta temporada a espectacles de mitjà i petit format en què destaquen noms com el de Pascal Comelade, Guillamino, Nevoa o Roger Mas. La temporada finalitzarà, un any més, amb la Setmana de Cant Coral, que tindrà lloc al mes de maig.

Consulta el programa de l'Auditori Barradas

Consulta el programa del Teatre Joventut