Nous projectes al Centre d’Art Tecla Sala

Nous projectes al Centre d’Art Tecla Sala

Produccions pròpies i programes de col·laboració, d’acollida i en xarxa formaran part de les activitats que el Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet ha preparat per a aquest 2019.

Unes activitats amb una alta presència de dones artistes. Elles protagonitzaran algunes de les mostres més importants de la temporada. El projecte col·lectiu “Teixint identitats”, la vídeo-creació Estado del malestar de María Ruido o “Sota l’Ossa Major, d’Àngels Ribé en són exemples.

Com ja és habitual, els talents emergents compartiran espai amb artistes de trajectòries ja consolidades com Eugeni Ampudia o Lluís Hortalà, dos dels noms destacats per a aquest any.

També hi trobarem talent local, com és el cas de la “3ª Mostra d’art urbà contemporani” de Contorno Urbano, que serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la temporada, “Ethos. L’empremta de la ciutat”, a càrrec dels estudiants de l’Escola Superior d’Art i Disseny Serra i Abella, o el “Solstici 19” del TPK.

Tecla Sala també inicia aquesta temporada una programació estable de cinema associada a propostes més experimentals. Els concerts de música contemporània en el marc del cicle OutSide, la Nit dels Museus, la festa CREA del Districte Cultural, i la participació en el Barcelona Gallery Weekend, el Festival Loop i l’Open House Barcelona seran també alguns dels esdeveniments destacats de l’activitat del Centre d’Art.