“Melting Landscapes” al Mercat de la Florida

“Melting Landscapes” al Mercat de la Florida

La sala polivalent del Mercat municipal de la Florida acollirà, del 4 d’abril a l’11 de maig, al mostra “Melting Landscapes”, una col·lecció de 35 fotografies amb les que el fotoperiodista Fernando Molero vol conscienciar sobre els estralls que el canvi climàtic està fent en els paisatges de l’Àrtic.

L’exposició recull fotografies fetes al llarg dels últims sis anys, en què es pot veure la fragilitat i la bellesa d’aquests paisatges, i com aquests han anat canviant i s’han anat debilitant degut als efectes de l’escalfament global. Moleres ha capturat aquestes fotografies al llarg de cinc expedicions a l`Àrtic, dutes a terme des de 2014, i amb les que ha volgut construir una narrativa sobre els efectes del canvi climàtic sobre algunes zones d’Islàndia i Groenlàndia.

23 de les 35 fotografies que es podran veure a l’exposició són inèdites, i van acompanyades de dos petits documentals i d’un muntatge de vídeo immersiu que permetrà als visitants experimentar les condicions extremes en què Moleres va fer les fotografies, caminant durant hores sobre el gel i amb temperatures de fins a -25 ºC.

“Melting Landscapes” es podrà visitar del 4 d’abril a l’11 de maig, de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i d’11 a 14 h els diumenges i festius, a excepció de diumenge, 21 d’abril, que romandrà tancada.