La Nit dels Museus 2019

La Nit dels Museus 2019

Un any més, L’Hospitalet se suma a la celebració de la Nit dels Museus, que tindrà lloc el proper dissabte, 19 de maig. Entre les sis de la tarda i la una de la matinada, els diferents espais expositius de la ciutat han programat tot d’activitats especials per celebrar aquest esdeveniment.

Per exemple, a la façana de L’Harmonia podreu veure el gat de llum que l’artista Ricard Carnicero ha creat especialment per a la vetllada. A la zona del carrer del Xipreret, convertit per a l’ocasió en un bosc de llum, les façanes dels edificis estaran il·luminades, i a més, tindreu l’oportunitat d’assistir a visites guiades a les fosques a les exposicions del Museu, recitals de poesia i espectacles de màgia i dansa, entre d’altres.

Al Centre Cultural Tecla Sala hi haurà visites guiades a les exposicions d’Eugenio Ampudia, “I tu què has fet per l’art?”, i de Lluís Hortal, “Guillotina”, mentre que als jardins hi haurà espectacles de circ i actuacions de diversos grups de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts.

La Fundació Arranz-Bravo oferirà una visita guiada a l’exposició de Pablo del Pozo “Al muerto, tiempo encima”, a càrrec del comissari Jordi Garrido. i al TPK es podrà visitar la mostra “Autopista 2019”, l’intercanvi internacional entre els artistes del TPK i el col·lectiu 4 Barbier Nîmes.

A més, la Nit dels Museus us proposa un joc. Sereu capaços d’identificar la pedra “intrusa” que s’amaga entre les exposicions? Si és així, haureu de compartir-la a les xarxes amb el hashtag #pedraxpedra.

Consulta aquí tota la programació