It’s Summer Experience Time!

It’s Summer Experience Time!

Doncs sí. Ja hi tornem! It’s that time of the year again! I estem súper feliços amb aquesta nova edició, i ja en van tres, del Summer Experience a L’Hospitalet. Es tracta d’una proposta d’activitats lúdiques i culturals que tindran lloc als diferents barris de la ciutat durant els mesos de juny i juliol i que, sens dubte, ajudaran a portar molt millor la calor.

Música, teatre, dansa, arts de carrer i cinema configuren el gruix de la programació d’aquest Summer Experience 2019, que es va presentar als Jardins de Can Sumarro i que durant les properes setmanes omplirà carrers i places de diversió i bon rotllo.

Justament els jardins de Can Sumarro acolliran concerts de jazz manouche, i el festival Petit Format, transformant-se en l’espai Can Chill Out, un lloc ideal per refrescar-se durant els vespres d’estiu.

El Parc de la Marquesa, a Collblanc-la Torrassa es tornarà a convertir el El Jardí Secret, on hi passaran coses tan increïbles com un action painting basat el l’obra de l’escriptor de ficció nord-americà Philip K. Dick, monòlegs científics i tallers de robòtica i noves tecnologies.

A Santa Eulàlia la música, la màgia i les titelles seran les protagonistes del Summer Experience, amb sessions de Dj i espectacles, tots els dijous, al Centre Cultural Santa Eulàlia.

A la Florida-les Planes tindrà lloc el primer Festival de Cinema Internacional de Curtmetratges de la Florida, Filmserè, organitzat pel alumnes de l’assignatura de cinema de l’Institut Eduard Fonstseré. També hi haurà cinema a la fresca en espais com el Parc dels Ocellets i a la plaça de la Llibertat, entre d’altres.

Al Centre Cultural La Bòbila ens proposen escoltar música i veure espectacles des de les alçades. Concretament al terrat del Centre Cultural, on tindran lloc les actuacions dels Terrats en Cultura i els concerts Bestiar Universal.

Per últim, al Parc de Bellvitge trobarem concerts de tots tipus de gèneres, des del reggae fins a l’ska o el rock, una festa flamenca, hip-hop i circ, entre d’altres propostes.

Consulteu aquí el programa complet