Torna el Gallery Weekend

Torna el Gallery Weekend

Yes! It’s that time of the year again! Com que quin time? Doncs el Gallery Weekend time, of course!

Que de què parlem? Doncs d’una cita ja imprescindible de la tardor a la Ciutat Comtal i a L’Hospitalet, en què podreu entrar i tafanejar les col·leccions d’art i les exposicions especials que les diferents galeries han preparat per a l’ocasió.

Quan? Doncs del 10 al 13 d’octubre. Què hi té a veure L’Hospitalet en tot això? Doncs molt senzill: a L’Hospitalet tenim un munt de galeries d’art i de tallers d’artistes tant consolidats com emergents, que s’han instal·lat en el nostre Districte Cultural. Tres d’aquestes galeries, Ana Mas Projects, Nogueras Blanchard i Ethall són habituals del Gallery Weekend, i seran els espais de la ciutat on hi passaran coses interesants durant el Weekend.

I si no sabem res d’art? Doncs no passa res. D’entrada, sempre és un bon moment per acostar-se a l’art, encara que no en siguem experts. A més, com que les galeries fan portes obertes, només cal que us hi acosteu i us decidiu a entrar-hi. Qui sap? Potser descobriu una nova afició.

A més, a banda de les exposicions, les galeries organitzen visites guiades, xerrades performances, concerts... és a dir, que no teniu excusa.

Què encara en voleu més? Doncs sapigueu que durant el Gallery Weekend també s’organitzen intervencions artístiques en espais públics. A L’Hospitalet serà el Pont d’en Jordà (o Pont de la Torrassa), a Santa Eulàlia l’espai on l’artista Mercedes Mangrané, representada per la galeria Ana Mas Projects presentarà “Pandere”, una instal·lació de pintura que es fusiona amb l’arquitectura tan característica del Pont d’en Jordà.

I tampoc no perdem de vista la intervenció “Vengo cada día por si acaso”, de Marc Vives, un artista representat per la galeria Ethall, amb seu a la nostra ciutat. En aquest cas la seva videoinstal·lació es podrà veure en un subterrani, la localització del qual és secreta... així que estarem molt atents a veure si podem resoldre el misteri.

Programa complet del BCN Gallery Weekend a L'Hospitalet