L’Hospitalet fa olor de Nadal

L’Hospitalet fa olor de Nadal

Sí. Ho admetem. Ens hem posat una mica “cursis” però, què hem de dir? Ja sabem que el que es porta és ser el Grinch i dir que el Nadal és trist, hipòcrita, consumista... Però a nosaltres ens agrada.

Perquè el Nadal pot ser trist, però també nostàlgic. Perquè un record agredolç també ens pot arrencar un somriure. I això, amics, és l’essència del Nadal. Perquè sí. Ens veiem obligats a compartir taula amb aquells parents amb qui només ens veiem en aquestes dates, i a mantenir converses que constaten que mai de la vida ens posarem d’acord. Però així ens recordem, ni que sigui un cop l’any, que és la diferència i saber acceptar-la el que ens fa grans.

Que saber escoltar, fins i tot allò que no compartim, ens enriqueix com a persones. I que els canelons de la iaia, o el torró de xocolata que ens recorda que un dia vam ser petits, ens fan descobrir complicitats amb qui menys ens ho pensàvem. Vet aquí el Nadal.

I sí. Les botigues i els centres comercials s’impregnen d’una mena de frenesí consumista... o són més aviat de persones que, pensant en aquells a qui estimen, remouen cel i terra buscant el regal ideal? I ara no digueu que no us agrada rebre regals... que sabem que més d’un, fins i tot, conserva l’esperança que un dia siguin tres senyors barbuts qui apareguin pel balcó de casa amb aquella cosa que sempre han somiat.

Perquè d’això va el Nadal. De somnis, d’il·lusió, de màgia... i de sortir al carrer, passejar per la ciutat, i fer activitats en família i amb amics.

Per això us deixem aquí l’enllaç a totes les coses que podreu fer a L’Hospitalet en aquestes dates, des de clàssics com anar a veure Els pastorets, passejar entre pessebres vivents o fer cagar el Tió fins a concerts de jazz, cercaviles, i sorpreses a tots els barris de la ciutat.

Ah! Per cert, que si ho voleu, també us podreu fer fotos amb el Pare Noel i amb els emissaris dels Reis Mags i, de passada, entregar les vostres cartes. Qui ho ha dit que hi ha una edat límit per fer-ho?

 

De part de tot l’equip de L’Hospitalet Experience, que tingueu un MOLT BON NADAL 😘