Diversió assegurada al Kaliu Park!

Diversió assegurada al Kaliu Park!

S’ha acabat quedar-se avorrits a casa durant les vacances de Nadal. O el no saber què fer amb els “peques” durant aquests dies. La diversió familiar del Kaliu Park torna a La Farga de L’Hospitalet a partir del proper 20 de desembre.

I arriba amb novetats. D’entrada, per als valents i valentes, trobareu un circuit d’aventures on podreu practicar escalada i ràpel. Us atreviu a superar obstacles com el pont tibetà o el pont de mico? I què tal se us dona això de fer equilibris? I pujar el rocòdrom?

Si el que voleu és donar-li una mica a la pilota, al Kaliu Park, enguany, també hi trobareu un camp de futbol 3x3 on podreu organitzar els vostres partits amb amics i divertir-vos al mateix temps que feu esport. Es tracta d’una iniciativa del Centre d’Esports L’Hospitalet, emmarcada en la campanya “Més que esport”.

Al Nadal, com ja és tradició, no hi poden faltar la pista i el tobogan de gel, perquè us divertiu amb una activitat tan típicament hivernal com lliscar pel gel i mostrar les vostres habilitats fent figures i piruetes... o, si més no, intentar-ho.

Comptareu amb 1.400 m2 de pista, més 200 m2 de pista infantil i per a patinadors i patinadores novells, i amb un tobogan de 40 metres de llarg per 14 d’amplada. Per a aquestes dues activitats caldrà adquirir una entrada. No així per a tota la resta, ja que tant l’accés al Kaliu Park com les activitats, tallers i espectacles que s’hi faran son gratuïts.

Podreu participar en tallers de circ, percussió, maquillatge i danses urbanes, escoltar música en directe i jugar a la zona de jocs gegants i de malabars. Els més petits podran passar-ho bé a la ludoteca, amb activitats adaptades a la seva edat.

I això no és tot. No us pensareu pas que el Pare Noel i els Reis Mags s’ho perdran això! El Pare Noel ha anunciat la seva presència els dies 20, 21, 22 , 23 i 24 de desembre, de 17 a 21 hores, mentre que els emissaris dels Reis Mags de l’Orient recolliran les cartes del 26 de desembre al 4 de gener, de 12 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Per als que espereu l’últim moment, el 5 de gener podreu entregar-los les cartes de 12 a 19 hores.

El Kaliu Park obrirà les portes el divendres, 20 de desembre, a les 17 hores, i estarà obert fins el 7 de gener, d’11 a 21 hores. Els dies 25 i 26 de desembre obrirà d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores, el 31 de desembre, d’11 a 19 hores, i el 5 de gener d’11 a 17 hores.

Més informació