L'Hospitalet Experience al Mobile World Congress

La ciutat de L'Hospitalet de Llobregat mostra la seva gastronomia i cultura durant la setmana del Mobile World Congress

L’Hospitalet Experience és una proposta de fusió de matèries creuades i mestisses: la cuina i la cultura.

La nostra ciutat -bressol de cuiners de reconegut prestigi com Ferran i Albert Adrià i d'artistes com José Corbacho, Antonio Orozco, Arranz-Bravo, Jordi Moyà, Alfons Flores o Ros Marbà-  t’ofereix una gastronomia i una cultura genuina que prové d'orígens diversos. 

Gaudeix de la nostra cuina de fusió, dels productes autòctons conreats per pagesos de la zona, dels fogons dels nostres chefs, de la tradició del “tapeo” més divers -del de sempre i també del d'arreu del món- tot maridat amb un flux cultural imparable, barreja de pells i ànimes múltiples.

Espais 2017

Friendly Place:
una carpa de 300 m2 climatitzada amb bar on degustar tapes i plats típics de diferents llocs del nostre país elaborats per restauradors i entitats de la nostra ciutat.

La Terrassa Exterior: una àmplia zona d’oci on podràs contemplar les magnífiques vistes d’arquitectura contemporània que ens brinda la plaça d’Europa i on passaran coses que et sorprendran, des d’espectacles de carrer a creacions artístiques.

L’escenari: és on actuaran la majoria de grups musicals, entitats i dj’s de L’Hospitalet. Et mouràs, entre d’altres, a ritme de rumba o salsa, i escoltaràs des de jazz a flamenc.

Zona de restauració: prepara l’estómac per assaborir la gastronomia de la nostra ciutat. Més de 24 restauradors aniran passant per aquesta zona, oferint tapes i plats que faran les delícies de tots els assistents.

Sculpture’s Corner: és un projecte promogut per la Fundació Arranz-Bravo com a punt de trobada entre l’art i la ciutadania. Allà trobareu l’obra “Bridges” de Mermelada Studio, que és una metàfora sobre la comunicació humana a partir de l’element estructural de la cadira, amb la que els usuaris poden interactuar.